A tartalom megtekintéséhezhez flashplayer szükséges

SKY FORCE light

A legkorszerűbb járművédelem...

... ami pont akkor nyújtja a legnagyobb segítséget, amikor a többi védelem már csődöt mondott. Ha egy riasztót, vagy egy lopásgátló eszközt a tolvaj kicselez, az szinte egyet jelent azzal, hogy az autó tulajdonosa örökre elbúcsúzhat a gépkocsijától.

A SKY FORCE műholdas gépjárművédelmi rendszer ezzel szemben - anélkül, hogy a tettes tudná, hogy "figyelik"- a háttérben folyamatosan szolgáltatja az információkat az illetékes hatóságoknak, akik a diszpécser irányításával azonnal intézkednek. Konkrétan: lopás esetén a gépjárműbe szerelt egység riasztást küld a távfelügyeleti központunknak a gépjármű tartózkodási helyével együtt. Így az operátor - mielőtt meggyőződött ez eset valódiságáról - a rendőrség bevonásával, a járőröket az eltulajdonított gépkocsihoz irányítja. A legújabb fejlesztés eredményeként azonban a diszpécser szerepét Ön is elláthatja mobiltelefonján keresztül. Így teljes mértékben az Ön választásán múlik:

Ránk bízza kocsijának
védelmét
vagy
Saját kezében szeretné
tartani az irányítást
kérjen távfelügyeletet
irányítson mobiltelefonról
PROFINO TEAM ZRT.
profinfo@profinfo.hu
06-30-937-0303
-havidíj nélküli GPS védelem

-nincs szolgáltató, nincsen "szolgáltatószámla" sem

-az Ön ellenőrzése alatt áll a
jármű, amit telefonjáról
bármikor ellenőrizhet
 
SKY FORCE guardSzeretné kiegészíteni a GPS-es védelmét egyéb opciókkal?

  • szervizfunkció
  • ajtónyitásérzékelő
  • védelmi kóddal ellátott távirányítós alkalmazás
  • pánikriasztás
  • ultrahangos védelem
  • élőszavas navigáció (diszpécser segítségével)
  • akkumulátorfeszültség-figyelés
Sky Force guard választása esetén Önnek nem kell lesnie a mobiltelefonjára érkező SMS üzeneteket, minden értesítés, ill. szükséges intézdedést operátoraink kezelnek az Ön utasításainak megfelelően. Ajánljuk a rendszert azoknak, akiknek fontos a gépjárművük védelme, de szívesen vennék, ha valaki átvállalná ezeket a teendőket.SKY FORCE duo

A védelmi és a logisztikai funkció egymást kiegészítő szolgáltatásként is igénybe vehetőek az Önök egyedi igényei szerint!


A SKY FORCE logisztikai célú alkalmazásra
kínált rendszerei:Jelszó:
 
 
 
Flash content
Flash content